imobiliare iasi imobiliare iasi
Vila / Casa de lux- 330 mp ,3600 mp teren – Bucium
ID oferta: 11606
445.000€ Vanzari
CATEGORIE: Case / Vile
  • 1184
  • Bucium
  • 5 dormitoare
  • 4 grup sanitar
  • 330 m2


DE VANZARE : 445 000 euro- Vila in Bucium la sosea  ,pozitie / proiect deosebit   , 330 mp – suprafata utila, teren in proprietate – 3600 mp , construita in anul 2005.

Va propunem spre vanzare o vila ( arhitectura moderna de tip mediteranean ) in Bucium compusa din D+ P+E, construita in  anul 2005 pe  o structura de cadre cu stalpi si grinzi din beton si pereti din bca , complet mobilata si utilata ( mobilier / electrocasnice  HIGH CLASS).

Tamplaria  interioara/ exterioara este din aluminiu / pvc culoare maro-alb cu geam termopan (jaluzele usi si ferestre tip rulou -SKS, Germany). Pardoselile sunt acoperite cu gresie,   parchet din lemn stratificat   iar  scarile interioare sunt acoperite cu lemn /placi ceramice , incalzirea   se face printr-o centrala termica  proprie pe gaz  .

De asemenea imobilul este prevazut cu sistem climatizare ,  terase functionale, spatii verzi/ gradini/ alei amenajate, automatizare poarta, video interfon, sistem de securitate.

Vila are o  suprafata  de 330 mp distribuita pe :

Demisol :  suprafata construita : 34 mp
Parter:  hol, camera de zi ( 79 mp), bucatarie(15 mp), baie(7 mp), garaj(37 mp)
Etaj:  dormitor I ( 15 mp), baie(6 mp), dressing(4 mp), balcon(5 mp) dormitor II (17 mp), baie(6 mp), dressing(4 mp), balcon(7 mp)
dormitor III (16 mp), dormitor IV (20 mp), baie(9 mp), dressing(5 mp), debara, balcon(9 mp).

DETALII TEHNICE :
Izolatie casa: interiorul este placat in totalitate cu rigips montat pe profile iar la exterior sunt pereti din BCA cu grosime de 350 mm;
Izolatie terasa: membrane bituminoase NORD BITUMI Italia in 3 straturi plus polistiren extrudat;
Alimentare cu apa potabila de la APAVITAL(presiune 7 bar) sau din cele 4 fantani existente sapate la 16 m adancime, tuburi beton cu diametrul de 600 mm(doua cu hidrofoare automate GRUNDFOS);
Rezervor de 2000 litri cu hidrofor dedicat;
Alimentare cu energie electrica 380 V, putere instalata 15 kW;
Sistem de alarma DSC(made in Canada) cu monitorizare prin dispecerat si apel GSM; video-interfon(COMAX);
Echipament electric si electronic high class( SCHNEIDER, BTICINO);
Microcentrala telefonica digitala PANASONIC cu 2 linii ROMTELECOM si 6 interioare (caller ID, call waiting, answering machine, digital memory), 6 telefoane cordless;
Incalzirea se poate face cu centrala pe gaz metan de 55 kW cu 3 circuite ( parter, etaj, pardoseala) sau cu solutie de back-up: centrala electrica de 35 kW cu aceleasi circuite;
AMENAJARI EXTERIOARE :
Gradina, adevarat parc dendrologic, este decorata cu diverse conifere si arbori ornamentali; este irigata in intregime de cele 100 de aspersoare HUNTER(USA) cu programare automata.
Un mic lac artificial si un foisor intregesc acest cadru unic.
Proprietatea mai dispune de : piscina de 60 m3 (4.5 X 10.5 m), bucatarie de vara(31 mp) construita in stil rustic/modern este placata cu piatra naturala, pavement, magazie (28 mp) adaposteste: turbojet KARCHER pe benzina (9 CP), compresor, masina de tuns iarba HUSQVARNA, trimmer STHIL, freza zapada CRAFTSMAN, etc.

Imobilul construit in stil mediteranian se deosebeste prin  calitatea finisajelor si amenajarilor , este inconjurat de vecini deosebiti,  si ofera totodata o vedere panoramica a intregului oras si imprejurimilor.

Datorita pozitionarii sale  vila  este pretabila atat pentru locuit cat si pentru diverse activitati economice : sediu firma, birouri ,  etc. !

Pret :445.000  euro

Tel. 0744 794 671inchiriere spatiu comercial copou creare website beton amprentat Constanta Panouri tip sandwich Bucuresti Incalzire in pardoseala panouri radiante infrarosu beton amprentat transport romania germania beton amprentat constanta ipertensione medico specialista Pavaj Beton amprentat medicina muncii bucuresti
realizare site web mobilier gradinita editura gunivas premium wordpress themes creare magazin online beton amprentat
beton amprentat
montaj tapet
traduceri iasi Epilare cu ceara Iasi
APELARE RAPIDA