imobiliare iasi imobiliare iasi
Casa / Vila – 220 mp , 1200 mp teren – Bucium
                RETRAS!
                RETRAS!
ID oferta: 11760
159.000€ Vanzari
CATEGORIE: Case / Vile
  • 795
  • Bucium
  • 4 dormitoare
  • 2 grup sanitar
  • 220 m2
  • RETRAS!


DE VANZARE : 159.000 euro – Vila  in Bucium ,  zona Hill Center – 220 mp suprafata utila , teren in proprietate – 1200 mp , construita in anul 2000.

Va propunem spre vanzare o vila in Bucium compusa din P+E finalizata in anul 2000 pe o structura de zidarie portanta cu stalpi si grinzi din beton si pereti din caramida, tencuita  la exterior. Casa este racordata la toate utilitatile .

Tamplaria exterioara este din aluminiu cu geam termopan. Pardoselile sunt acoperite cu placi ceramice / parchet, iar  scarile interioare sunt acoperite cu gresie. Incalzirea se face printr-o centrala termica  proprie pe gaz.

Vila are o  suprafata  de 220 mp utili  distribuita pe :

Parter:  hol,  birou,  camera,  bucatarie , un living  generos / loc de luat masa  cu iesire directa spre terasa / gradina .
Etaj:   hol, 3 dormitoare,  baie , terasa mare ( 40 mp )

Imobilul  este racordat la toate utilitatile , iar suprafata de teren pe care este amplasat este de 1200 mp.De asemenea proprietatea beneficiaza si de amenajari exterioare si anume  gradina amenajata cu pomi fructiferi, terasa cu gratar , bucatarie de vara, beci din piatra naturala , garaj , alei betonate..

Pret : 159.000 euro

E X C L U S I V I T A T E !!!

Tel. 0744 794 671 .inchiriere spatiu comercial copou creare website beton amprentat Constanta Panouri tip sandwich Bucuresti Incalzire in pardoseala panouri radiante infrarosu beton amprentat transport romania germania beton amprentat constanta ipertensione medico specialista Pavaj Beton amprentat medicina muncii bucuresti
realizare site web mobilier gradinita editura gunivas premium wordpress themes creare magazin online beton amprentat
beton amprentat
montaj tapet
traduceri iasi Epilare cu ceara Iasi
APELARE RAPIDA