imobiliare iasi imobiliare iasi
Casa / Vila de lux- 400 mp ,3000 mp teren – Proprietate deosebita – Bucium
ID oferta: 11617
850.000€ Vanzari
CATEGORIE: Case / Vile
  • 1380
  • Bucium
  • 4 dormitoare
  • 3 grup sanitar
  • 400 m2


     DE VANZARE :  Vila in Bucium la 150 m  de sosea in zona Rompetrol ,pozitie / proiect deosebit   , 400 mp – suprafata utila, teren in proprietate – 2800 mp , construita in anul 2009.

Va propunem spre vanzare  o proprietate superba ( arhitectura moderna de tip mediteranean ) , foarte bine pozitionata , intr-o frumoasa zona a cartierului Bucium  construita in regim de parter in  anul 2009 pe  o structura de cadre cu stalpi si grinzi din beton si pereti din caramida , complet mobilata si utilata ( mobilier / electrocasnice  HIGH CLASS).

Tamplaria  exterioara este din lemn stratificat culoare negru-wenge cu geam termopan , iar usile din inerior sunt din sticla. Pardoselile sunt acoperite cu placi ceramice calitative,   parchet din lemn stratificat   iar   incalzirea este prevazuta atat prin pardoseala cat si prin ventiloconvectoare si   se face printr-o centrala termica  proprie pe gaz  .

De asemenea imobilul este prevazut cu panouri solare dar si cu un sistem de climatizare ( 5 aparate AC LG ),  terase functionale, spatii verzi/ gradini/ alei amenajate, automatizare poarta, video interfon, sistem de securitate si sistem de supraveghere video.

Vila are o  suprafata  de 400 mp distribuita pe :

Demisol : debara ,spalatorie, camera centralei , crama .
Parter:  hol, bucatarie,  living , loc de servit masa,  1 dormitor matrimonial (cu baie proprie – cada cu jacuzzi si dressing) , 2 dormitoare ,  baie. Tot la parter mai regasim un apartament separat care cuprinde  1 living, 1 dormitor si o baie .
AMENAJARI EXTERIOARE :
Gradina este decorata cu diverse conifere si plante  ornamentale si este irigata in intregime .
Cele trei terase si locul amenajat pentru gratar , impreuna cu  piscina de 90 mp (15 X 6) intregesc acest cadru unic.

Imobilul construit in stil mediteranian mai dispune si  de un teren de minifotbal si se deosebeste prin  calitatea finisajelor si amenajarilor , este inconjurat de vecini deosebiti,  si ofera totodata o vedere panoramica asupra  imprejurimilor.

Pretul solicitat pentru aceasta superba proprietate este de 850.000 euro.

E X C L U S I V I T A T E !!!

Tel. 0744 794 671inchiriere spatiu comercial copou creare website beton amprentat Constanta Panouri tip sandwich Bucuresti Incalzire in pardoseala panouri radiante infrarosu beton amprentat transport romania germania beton amprentat constanta ipertensione medico specialista Pavaj Beton amprentat medicina muncii bucuresti
realizare site web mobilier gradinita editura gunivas premium wordpress themes creare magazin online beton amprentat
beton amprentat
montaj tapet
traduceri iasi Epilare cu ceara Iasi
APELARE RAPIDA