imobiliare iasi imobiliare iasi
Casa / Vila ( 1/2 Duplex )- 200 mp , 250 mp teren – Bucium
                RETRAS!
                RETRAS!
ID oferta: 11789
119.000€ Vanzari
CATEGORIE: Case / Vile
  • 982
  • Bucium
  • 4 dormitoare
  • 4 grup sanitar
  • 200 m2
  • RETRAS!


DE VANZARE : 119.000 euro – Casa / Vila (1/2 Duplex ) in Bucium foarte aproape de sosea , pozitie deosebita , 200 mp – suprafata utila , teren in proprietate – 250 mp , construita in anul 2008.

Va propunem spre vanzare o jumatate de Duplex ( arhitehtura deosebita ) in Bucium compus din P+E+M, construit in anul 2008 pe o structura de cadre cu stalpi si grinzi din beton armat si pereti din bca / caramida, tencuita si izolata cu polistiren la exterior.

Tamplaria interioara este din lemn iar tamplaria exterioara din pvc cu geam termopan, incalzirea se face printr-o centrala termica  pe gaz . Pardoselile sunt acoperite cu gresie, parchet laminat iar  scarile interioare sunt acoperite cu placi ceramice.Casa este racordata la toate utilitatile , dispune de 2 locuri de parcare, aer conditionat , alarma , supraveghere video exterior, porti electrice, interfon. De asemenea imobilul este prevazut cu o statie de dedurizare si filtrare a apei, alei amenajate si o terasa de 12 mp cu deschidere la un spatiu verde .

Vila are o suprafata  de 200 mp distribuita pe :

Parter: hol , bucatarie , camara, living , baie de serviciu , camera tehnica .
Etaj: hol , baie , 3 dormitoare, dintre care unul matrimonial cu baie proprie / dressing ,  2 balcoane .
Mansarda : open space – 1 camera mare , 1 baie , spatiu de depozitare.

Locatia este excelenta. Vecini deosebiti.

Pret: 119.000 euro

Tel. 0744 794 671inchiriere spatiu comercial copou creare website beton amprentat Constanta Panouri tip sandwich Bucuresti Incalzire in pardoseala panouri radiante infrarosu beton amprentat transport romania germania beton amprentat constanta ipertensione medico specialista Pavaj Beton amprentat medicina muncii bucuresti
realizare site web mobilier gradinita editura gunivas premium wordpress themes creare magazin online beton amprentat
beton amprentat
montaj tapet
traduceri iasi Epilare cu ceara Iasi
APELARE RAPIDA