imobiliare iasi imobiliare iasi
Casa / Vila – 310 mp , 1000 mp teren – Bucium
ID oferta: 11765
239.000€ Vanzari
CATEGORIE: Case / Vile
  • 650
  • Bucium
  • 4 dormitoare
  • 3 grup sanitar
  • 310 m2


DE VANZARE : 239.000 euro – Vila  in Bucium – Visani ( situata la 1,5 km de Complexul  Belleria , Onix ) – 310 mp suprafata utila , teren in proprietate – 1000 mp , construita in anul 2010.

Va propunem spre vanzare o vila in Bucium compusa din P+E finalizata in anul 2010 pe o structura de zidarie portanta cu stalpi si grinzi din beton si pereti din caramida, tencuita  la exterior. Casa este racordata la toate utilitatile .

Tamplaria exterioara / interioara este din aluminiu cu geam termopan. Pardoselile sunt acoperite cu placi ceramice / parchet, iar  scarile interioare sunt acoperite cu gresie. Incalzirea se face prin 2 centrale termice pe gaz dispuse independent pe parter si etaj.

Vila are o  suprafata  de 310 mp utili  distribuita pe :

Parter:  hol,  bucatarie , un living  generos / loc de luat masa  cu iesire directa spre terasa acoperita / gradina , garaj.
Etaj:   hol, 3 dormitoare, 2 bai , 3 balcoane si o terasa .

Imobilul  este racordat la toate utilitatile ( inclusiv curent trifazat ) , iar suprafata de teren pe care este amplasat este de 1000 mp .De asemenea proprietatea beneficiaza si de amenajari exterioare si anume gradina cu vita de vie , livada cu pomi fructiferi , terasa acoperita (40 mp ) , gratar , fantana, beci din piatra naturala , alei betonate. Pentru cei interesati se mai poate achizitiona , separat inca 1000 mp de teren . De pe terasa de la etaj se poate vedea o panorama deosebita asupra orasului !

Pret : 239.000 euro

E X C L U S I V I T A T E !!!

Tel. 0744 794 671 .inchiriere spatiu comercial copou creare website beton amprentat Constanta Panouri tip sandwich Bucuresti Incalzire in pardoseala panouri radiante infrarosu beton amprentat transport romania germania beton amprentat constanta ipertensione medico specialista Pavaj Beton amprentat medicina muncii bucuresti
realizare site web mobilier gradinita editura gunivas premium wordpress themes creare magazin online beton amprentat
beton amprentat
montaj tapet
traduceri iasi Epilare cu ceara Iasi
APELARE RAPIDA