imobiliare iasi imobiliare iasi
Vila / Casa – 155 mp , 600 mp teren – Zona Rezidentiala – Bucium
                RETRAS!
                RETRAS!
ID oferta: 11767
139.000€ Vanzari
CATEGORIE: Case / Vile
  • 867
  • Bucium
  • 4 dormitoare
  • 2 grup sanitar
  • 155 m2
  • RETRAS!


  DE VANZARE : 139.000 euro – Vila in Bucium intr-un Cartier Rezidential – zona Post Control , 155 mp -€“ suprafata utila , teren in proprietate -€“ 600 mp , construita in anul  2011.

Va propunem spre vanzare o vila in Bucium compusa din P+1E  construita in anul 2011 pe o structura de zidarie portanta cu stalpi si grinzi din beton si pereti din caramida, tencuita si izolata cu polistiren la exterior , complet mobilata si utilata .

Tamplaria interioara este din lemn  iar tamplaria exterioara din PVC cu geam termopan . Pardoselile sunt acoperite cu gresie , parchet laminat, iar scarile interioare sunt placate cu lemn , incalzirea se face printr-o centrala termica in condensatie pe gaz.De asemenea imobilul este prevazut cu spatii verzi , gradina , alee amenajata cu pavele,  sistem de securitate.

Vila are o  suprafata utila de 155 mp distribuita pe :

Parter – hol, birou , living cu iesire pe terasa , bucatarie cu loc de servit masa , baie , camera tehnica ,pergola acoperita ;
Etaj  –  hol, 2 dormitoare cu acces la un balcon comun, baie si 1 dormitor matrimonial cu  dressing ;

Vila este racordata la toate utilitatile (curent electric, gaz, apa, canalizare, internet, CaTv) , se vinde mobilata si utilata  iar terenul pe care este amplasata are o suprafata totala de 600 mp acesta fiind amenajat ( gazon , gradina de flori , pomi fructiferi ) cu alei pavate si terasa .

Imobilul face parte dintr-o zona rezidentiala cu iesire la mijloc de transport in comun ( detine acces la bariera la un drum asfaltat privat ) si se deosebeste prin  calitatea finisajelor si amenajarilor fiind inconjurat de vecini deosebiti si ofera totodata o vedere panoramica asupra imprejurimilor.

Pret :139.000 euro

Tel. 0744 794 671inchiriere spatiu comercial copou creare website beton amprentat Constanta Panouri tip sandwich Bucuresti Incalzire in pardoseala panouri radiante infrarosu beton amprentat transport romania germania beton amprentat constanta ipertensione medico specialista Pavaj Beton amprentat medicina muncii bucuresti
realizare site web mobilier gradinita editura gunivas premium wordpress themes creare magazin online beton amprentat
beton amprentat
montaj tapet
traduceri iasi Epilare cu ceara Iasi
APELARE RAPIDA