imobiliare iasi imobiliare iasi
Vila / Casa – 290 mp , 850 mp teren – Cartier Rezidential – Bucium
                INCHIRIAT !
                INCHIRIAT !
ID oferta: 11703
279.000€ Vanzari
CATEGORIE: Case / Vile
  • 1678
  • Bucium
  • 4 dormitoare
  • 3 grup sanitar
  • 290 m2
  • INCHIRIAT !


  DE VANZARE : 279.000 euro ( fara tva ) – Vila in Bucium  , cartier exclusivist , 290 mp -€“ suprafata utila , teren in proprietate -€“ 850 mp , construita in anul  2007.

Va propunem spre vanzare o vila in Bucium compusa din P+E+M, construita in  anul 2007 pe  o structura de zidarie portanta cu stalpi si grinzi din beton si pereti din caramida,  tencuita si izolata cu polistiren la exterior , acoperis din tigla ceramica, gard din lemn cu fundatie din beton complet mobilata si utilata .

Tamplaria interioara este din lemn  iar tamplaria exterioara din pvc cu geam termopan . Pardoselile sunt acoperite cu gresie /mocheta/ parchet, incalzirea se face printr-o centrala termica  proprie pe gaz (Saunier Duval Isofast F35 E H-MOD ).De asemenea imobilul este prevazut cu garaj  , spatii verzi/  alei amenajate, automatizare poarta garaj,  interfon, sistem supraveghere video (atat in exterior cat si in interior) cu transmitere la distanta.

Vila are o  suprafata  de 290 mp distribuita pe :

Parter:  garaj, hol, living ,bucatarie / loc de servit masa , baie , camera centralei , camara/magazie , terasa.
Etaj:  hol, 2 dormitoare, baie si 1 dormitor matrimonial (cu baie proprie si dressing) ,2 balcoane.
Mansarda:  este  open space amenajata ca un spatiu de relaxare.

Vila este racordata la toate utilitatile , se vinde complet mobilata si utilata  iar terenul pe care este amplasata are o suprafata totala de 850 mp si este amenajat cu gazon , un loc de joaca pentru copii format din 2 leagane,  2 topogane, 1 sfoara pentru catarat, 1 trambulina mare si 2 porti de fotbal , 2 circuite de tiroliana facute conform celor mai ridicate standarde de siguranta in domeniu, impreuna cu toate accesoriile necesare.

Imobilul face parte dintr-un complex rezidential si  se deosebeste prin  calitatea finisajelor si amenajarilor fiind inconjurat de vecini deosebiti.

Pret : 279.000  euro ( fara tva )

E X C L U S I V I T A T E !!!

Tel. 0744 794 671inchiriere spatiu comercial copou creare website | Cabina foto Iasi | Beton imprime Paris beton amprentat Constanta Incalzire in pardoseala panouri radiante infrarosu beton amprentat transport romania germania beton amprentat constanta ipertensione medico specialista Pavaj Beton amprentat medicina muncii bucuresti
realizare site web creare magazin online beton amprentat
beton amprentat
montaj tapet
traduceri iasi Epilare cu ceara Iasi
APELARE RAPIDA