imobiliare iasi imobiliare iasi
Apartament decomnadat – 4 camere – 102 mp – Stefan cel Mare , Centru
ID oferta: 11781
135.000€ Vanzari
CATEGORIE: Apartamente
  • 198
  • Centru|Centru Civic
  • 4 dormitoare
  • 2 grup sanitar
  • 102 m2


    DE VANZARE : 135.000 euro – Apartament decomandat 4 camere – 102 mp ( Ultracentral – Centru Civic in zona Teatrului National /  Pietonalul Stefan cel Mare ).

Intr-un bloc de locuinte  va propunem spre vanzare un apartament cu 4 camere cu o suprafata utila de 102 mp spatios si functional. Apartamentul cu 4 camere ( camera de zi, 3 dormitoare, bucatarie separata, hol, 2 bai, debara , 2 balcoane din care unul inchis ) este decomandat , situat la un etaj intermediar, si  se afla in Iasi in Centru – bd. Stefan cel Mare . Imobilul are o compartimentare avantajoasa , iar la interior este simplu, fapt ce permite noului proprietar sa il amenajeze dupa placul personal.

Blocul  este la  bulevard , apartamentul  se gaseste  in apropierea mijloacelor de transport in comun, a institutiilor de invatamant si aproape de orice punct de interes din Iasi  cu acces facil spre toate zonele , scara este dotata cu lift si interfon.

Pret :  135.000 euro.

Investitie ideala pentru locuit ori inchiriere !

Tel. 0744 794 671.Pavaj Beton amprentat medicina muncii bucuresti
realizare site web case din lemn mobilier gradinita editura gunivas premium wordpress themes creare magazin online promovare site creare site web beton amprentat
beton amprentat
creare portal imobiliar creare portal stiri montaj tapet
traduceri iasi Epilare cu ceara Iasi
APELARE RAPIDA