imobiliare iasi imobiliare iasi
Vila / Casa de lux – 230 mp , 600 mp teren – Zona Rezidentiala – Copou
ID oferta: 11770
850.000€ Vanzari
CATEGORIE: Case / Vile
  • 1352
  • Copou
  • 5 dormitoare
  • 3 grup sanitar
  • 230 m2


    DE VANZARE : 850.000 euro – Vila de lux situata in zona Parcului Copou , proiect /pozitie deosebita  , 230 mp -€“ suprafata utila , teren in proprietate -€“ 600 mp.

Va propunem spre vanzare o vila exclusivista construita in stilul architectural neoclasic , in zona parcului Copou , compusa din D+P+M , ce va fi renovata in totalitale pana la sfarsitul anului 2019 ( fundatie de 1,70 m camasuita complet / placa noua  (15 cm) de beton armat peste parter ) pe o structura de zidarie portanta cu stalpi de beton si pereti din caramida plina (ziduri – 43 cm) , tencuita si izolata cu perlit ( 5 cm )  la exterior , acoperita cu tigla – Creaton,  complet mobilata si utilata ( mobilier / electrocasnice – High Class ).

Tamplaria interioara / exterioara este din lemn stratificat cu geam termopan . Pardoselile sunt acoperite cu gresie, parchet din lemn  triplustratificat iar scarile interioare sunt placate cu lemn, incalzirea se face printr-o centrala termica proprie pe gaz ( prin radiatoare de aluminiu) ; imobilul dispune si de sistem de climatizare format din 4 unitati de AC – Franke.

Mobilierul din interiorul casei va fi din lemn masiv , dormitorele sunt comandate la Rovere Imobili , baile vor fi echipate cu obiecte sanitare Villeroy & Boch, iar bucataria va fi mobilata si utilata complet cu hota, plita, cuptor ,cuptor cu microunde, frigider, chiuveta, masina de spalat vase, toate marca Franke.

De asemenea in continuarea vilei este prevazuta o pergola acoperita de 60 mp ( 2 locuri de parcare ) , iar la iesirea din spate un foisor cu gratar (29 mp – model deosebit, structura din beton , dotat cu baie si magazie ) ; tot odata vor fi amenajate spatii verzi , gazon cu sistem de irigare , alei  cu pavele , automatizare poarta intrare , interfon , sistem de securitate. Imobilul detine un beci (10 mp) la demisol  din piatra si va fi imprejmuit de un gard cu fundatie si structura din beton (2.10 m).

Vila are o  suprafata de 230 mp distribuita pe :

Demisol – beci din piatra (10 mp) ;
Parter – hol,  living , bucatarie / loc de servit masa , 1 birou , 1 dormitor ,baie ;
Etaj  –  hol , 3 dormitoare , baie si 1 camera tehnica – centrala / dressing ;

Vila luxoasa si spatioasa se vinde complet mobilata si utilata.Imobilul face parte din zona linistita a Copoului, foarte aproape de Gradina Botanica , Parcul Expozitiei , Parcul Copou , si  se deosebeste prin calitatea finisajelor si amenajarilor , oferind totodata un spatiu de relaxare si o intimitate deosebita.

Pretul solicitat pentru aceasta proprietate este de 850.000 euro.

E X C L U S I V I T A T E !!!

Tel. 0744 794 671inchiriere spatiu comercial copou creare website beton amprentat Constanta Panouri tip sandwich Bucuresti Incalzire in pardoseala panouri radiante infrarosu beton amprentat transport romania germania beton amprentat constanta ipertensione medico specialista Pavaj Beton amprentat medicina muncii bucuresti
realizare site web mobilier gradinita editura gunivas premium wordpress themes creare magazin online beton amprentat
beton amprentat
montaj tapet
traduceri iasi Epilare cu ceara Iasi
APELARE RAPIDA