imobiliare iasi imobiliare iasi
Spatiu comercial – AFACERE LA CHEIE – pizzerie , fast food , rotiserie , covrigarie – Iasi
                RETRAS!
                RETRAS!
ID oferta: 11784
680.000€ Vanzari
CATEGORIE: Spatii comerciale
  • 620
  • Podu Ros
  • 140 m2
  • RETRAS!


DE VANZARE : AFACERE LA CHEIE – Societate comerciala ce detine 5 spatii comerciale situate într-o arie foarte circulată , cu un vad comercial foarte bun , intens pietonal si auto din Iasi , zona Podu Ros .

   Va propunem spre vanzare o afacere perfect functionala, cu o vechime de 25 ani , ce detine 5 spatii comerciale utilate la cheie cu toate echipamentele si accesoriile necesare (cuptoare cu banda, cuptoare de pizza , cuptoare cu dospitor , hote ,plite, rotisoare , malaxoare, masini inghetata ,mese de inox, etc.) in vederea desfasurarii urmatoarelor activitati : covrigarie , pizzerie , rotiserie , spatiu fast food , spatiu producere si comercializare inghetata.

Cele 5 spatii comerciale ce detin aparatură de cea mai bună calitate pentru o prepararea ușoară și rapidă a produselor sunt edificate cu autorizatie de construire definitiva pe terenuri inchiriate ( contracte de folosinta ) de la Primaria Iasi pe perioade ce variaza intre un an si cinci ani cu urmatoarele caracteristici :

-€“ suprafata construita – 5 spatii comerciale : 140 mp
-€“ pardoseala din gresie ( chit epoxilic )
-€“ tavan izolat fonic
-€“ tamplarie din aluminiu – Shuco , geamuri termopan
-€“ aer conditionat (tip spilt – Carrier : Racire/Incalzire )
-€“ incalzire : asigurata de centrale pe gaz .
-€“ electricitate : curent trifazat – putere – 300 kw.
-€“ sistem de gestiune
-€“ sistem de supraveghere video / alarma cu monitorizare
– valoare constructii / utilaje  profesionale ( Henny Penny , Taylor – USA ) – 300.000 euro.

Societatea comerciala este validata de profit si nu are datorii ( furnizori / buget de stat ).Cifra de afaceri pe ultimii 5 ani depaseste suma de 500.000 de euro anual. Profitul net pe ultimii 3 ani este in crestere fapt justificat de actele contabile. Afacerea este perfect functionala cu vad foarte bun, 30 angajati bine pregatiti, utilata complet cu echipamente profesionale, avad toate  aprobarile si autorizatiile legale de functionare.

Afacerea are un mare potential de crestere atat in locatie cat si prin extinderea retelei in alte zone ale orasului sau a tarii. Sunt premise foarte bune pentru ca afacerea sa poata creste prin vanzarea de franciza. De asemenea, este de reținut faptul că un business în acest domeniu : covrigarie , pizzerie , rotisserie , fast food ,inghetata va avea mereu rulaj, mai ales dacă este bine amplasat.

Pozitia este unica si reprezinta vadul comercial cel mai intens din oras.

Pretul de vanzare este de 680.000 euro. Mentionam ca pretul de listare include societatea comerciala cu toate utilajele ,amenajarea, echipa, licenta si dotarile aferente. Pozele sunt cu titlu de prezentare.

E X C L U S I V I T A T E !!!

Tel. 0744 794 671OFERTE IMOBILIARE CARE PUTEA PREZENTA INTERES

Pentru moment nu sunt oferte propuse
creare website beton amprentat Constanta Panouri tip sandwich Bucuresti Transport persoane Germania Romania ipertensione medico specialista Pavaj Beton amprentat medicina muncii bucuresti
realizare site web mobilier gradinita editura gunivas premium wordpress themes creare magazin online promovare site creare site web beton amprentat
beton amprentat
montaj tapet
traduceri iasi Epilare cu ceara Iasi
APELARE RAPIDA