imobiliare iasi imobiliare iasi
Spatiu Comercial – 1000 mp / Teren- 1400 mp – Centru
ID oferta: 11639
1.250.000€ Vanzari
CATEGORIE: Spatii comerciale
  • 621
  • Centru
  • 1000 m2


   DE VANZARE :  1.250.000 euro – SPATIU COMERCIAL /PENSIUNE /RESTAURANT / BIROURI €“ D+P+2+M – 1000 mp  , teren in  proprietate – 1400 mp situat in Centru.

Imobilul  (1000 mp )  propus  spre vanzare este structurat pe D+P+2+M , construit in anul 2001  pe o structura de cadre cu stalpi si grinzi din beton si pereti din caramida , pe o suprafata de teren de 1400 mp.  Destinatia actuala este de restaurant / pensiune /club /cafenea  complet amenajat  si cuprinde  toate dotarile   specifice  acestei activitati , de asemenea  dispunand si de o terasa acoperita de aproximativ  150 mp.

Cladirea  este compartimentata  in 3 sali de evenimente , cu o capacitate de  300 locuri si bucatarie complet utilata ,  grupuri sanitare, 6 garsoniere (25 /50 mp ) , 2 apartamente  ( cu 3 si 4 camere) , 2 birouri, 3 magazii de depozitare .

Caracteristici :
-€“ suprafata construita : 1000 mp.
-€“ pardoseala din gresie /parchet laminat
-€“ tavan izolat fonic
-€“ tamplarie din pvc/aluminiu , geamuri termopan
-€“ 12 aparate aer conditionat : de tip split
-€“ incalzire : asigurata de  3 centrale pe gaz prin radiatoare din otel .
-€“ electricitate : curent trifazat.
-€“ retea Wi-Fi
-€“ sistem de alarma cu monitorizare
-€“ teren in proprietate 1400 mp .

Pretabil pentru diverse activitati :€“  pensiune , restaurant , club , cafenea ,video games, clinica medicala  , camin de batrani,  birouri , sau orice alta activitate economica pretabila zonei centrale .

De asemenea cladirea poate fi transformata si in spatii de locuit  ( existand posibilitatea maririi suprafetei construite atat pe verticala cat si pe orizontala  ) ce pot fi la randul lor vandute sau inchiriate sau poate fi achizitionata  si ca o investitie imobiliara , dearece  inchiriata 100%  ar aduce astfel un venit net lunar.

Spatiul este proprietate persoana fizica neplatitoare de TVA, iar pretul de vanzare  este de 1.250.000 euro. Mentionam ca pretul de listare include intregul mobilier existent si dotarile aferente.

E X C L U S I V I T A T E !!!

Tel. 0744 794 671OFERTE IMOBILIARE CARE PUTEA PREZENTA INTERES

Pentru moment nu sunt oferte propuse
inchiriere spatiu comercial copou creare website beton amprentat Constanta Panouri tip sandwich Bucuresti Incalzire in pardoseala panouri radiante infrarosu beton amprentat transport romania germania beton amprentat constanta ipertensione medico specialista Pavaj Beton amprentat medicina muncii bucuresti
realizare site web mobilier gradinita editura gunivas premium wordpress themes creare magazin online beton amprentat
beton amprentat
montaj tapet
traduceri iasi Epilare cu ceara Iasi
APELARE RAPIDA