imobiliare iasi imobiliare iasi
Pensiune – D+P+3E+M – 1200 mp , 1400 mp teren – Gura Humorului , Voronet
ID oferta: 12947
890.000€ Vanzari
CATEGORIE: Case / Vile
  • 615
  • Suceava
  • 21 dormitoare
  • 23 grup sanitar
  • 1200 m2


     DE VANZARE : 890.000 euro – PENSIUNE  / RESTAURANT /  SPATIU COMERCIAL – D+P+3E+M – 1200 mp , teren in proprietate – 1400 mp situata in cea mai vizitata statiune turistica din Moldova , Gura Humorului – Suceava .

Imobilul propus ( 1200 mp ) spre vanzare este structurat pe D+P+3E+M, construit in anul 2007 pe o structura de cadre cu stalpi si grinzi din beton si pereti din caramida , tencuiti si izolati cu polistiren la exterior , pe o suprafata de teren de 1414 mp. Destinatia actuala este de pensiune , complet amenajata si renovata  integral in anul 2020 si cuprinde  toate dotarile  specifice  acestei activitati .

Cladirea  este compartimentata in de 21 camere din care 1 camera dubla pentru manager / administrator pensiune , 2 camere duble pentru personal , 9 camere duble (twin/matrimoniale) , 6 camere triple , 3 apartamente  si 24 bai si poate oferi cazare pentru 48 de pers. (standard) / 63 pers. (cu paturi suplimentare ) . La ultimul nivel regasim amenajata o sala de conferinte cu aprox. 40 de locuri,iar la demisol un spatiu multifunctional (crama, sala de jocuri,sala dedicata petrecerilor). Toate camerele dispun de balcon cu vedere la munte , televizor Lcd , retea Wi-Fi  si baie proprie.

Locatia  dispune de un restaurant cu o capacitate de 60 locuri si de o terasa exterioara acoperita  , care comunica cu acesta prin ferestre de sticla glisante , terasa care se inchide in anotimpul rece cu geam termopan tip ghilotina ce permite actionarea electrica a geamurilor prin telecomanda ; ( terasa are o capacitate de 32 de locuri si este dotata cu incalzire in pardoseala ).

Bucataria restaurantului este dotata cu utilaje profesionale noi, dispunand de trei frigidere mari Samsung, cuptor profesional electric cu convectie cu 11 tavi Retigo, aragaz profesional cu 6 ochiuri MBM, mese de lucru si chiuvete din inox impreuna cu toate accesoriile profesionale necesare unei bucatarii excelent dotate.

La demisol se afla camera tehnica, spalatorie , camera dedicata depozitarii lenjeriei si un spatiu generos de depozitare.

Pensiunea beneficiaza si de amenajari exterioare si anume :  gradina de aproximativ 400 mp ce cuprinde o zona de joaca pentru copii , 2 foisoare dotate fiecare cu loc de preparat masa , chiuveta , gratar si mobilier , si  parcare proprie amenajata pentru 20 de autoturisme , inclusiv pentru autocar de mare tonaj , fiind construita cu pavaj de trafic greu.

Caracteristici :

-€“ suprafata construita : 1200 mp.

-€“ pardoseli din gresie /parchet laminat

-€“ tamplarie din pvc, geamuri termopan

-€“ sistem de supraveghere video

-€“ sistem de incalzire mixt (peleti/lemn).

-€“ electricitate : curent trifazat.

-€“ retea Wi-Fi

-€“ sistem de alarma cu monitorizare

-€“ teren in proprietate 1414 mp .

Datorita pozitionarii sale cladirea este pretabila pentru diverse activitati : pensiune , restaurant , clinica medicala / recuperare / camin de batrani , sau orice alta activitate economica pretabila zonei . Bucovina este o zona în continuă dezvoltare, cu obiective turistice de neegalat în țară si nu numai, deci o oportunitate de afacere foarte bună pentru viitorul proprietar al acestei pensiuni.

Pensiunea din Voronet este incadrata in categoria 3 stele si are un portofoliu de contracte solid ce asigura turisti pe tot parcursul anului ( AFACERE LA CHEIE ! ) . Imobilul beneficiaza de finisaje moderne complete la interior/exterior precum si multiple dotari care imbunatatesc confortul.  Atractiile zonei Bucovina ( statiunea turistica Gura Humorului ) sunt multiple printre care enumeram o parte : Parcul Arinis , cea mai lunga tiroliana din Europa , Partie de ski , Parc de Aventura , Piscine in aer liber si acoperite , Terenuri de tenis si padbol , Complex de fantani Muzicale , Pista de Kayak , Parc Tematic Casute tip Hobbit , Turn de escalada si sarituri de la 12 m , Turn de observare a Obcinilor Bucovinei , Manastirea Voronet – complex monahal medieval inclus în patrimoniul UNESCO din România si Manastirea Humor .

Pretul de vanzare  este de 890.000 euro. Mentionam ca pretul de listare include intregul mobilier existent si dotarile aferente, fondul comercial si notorietatea business-ului dezvoltat incepand cu anul 2020 ce se demonstreaza cu cifrele aferente fiecarui an in parte. De asemenea se poate prelua  personalul si echipa manageriala ce activeaza in prezent si se poate asigura o perioada de suport si training specific activitatii pentru noii proprietari.

E X C L U S I V I T A T E !!!

Sunati acum pentru a programa o vizionare sau accesati  arpaimobiliare . ro !

Tel. 0744 794 671OFERTE IMOBILIARE CARE PUTEA PREZENTA INTERES

Pentru moment nu sunt oferte propuse
CONSTRUCCION Y REFORMA DE PISCINA MADRID Hormigon Pulido Zaragoza Hormigon Pulido Madrid Hormigon Pulido Toledo Hormigon Impreso Contact Google Romania Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 5 de sarcina Saptamana 4 de sarcina Telefon contact EON telefon contact DIGI Deranjamente EON Cod postal Alba creare magazin online beton amprentat Buzau
beton amprentat Craiova
beton amprentat Ilfov
traduceri iasi Contact eMag Contact Revolut Romania Vremea Oradea 7 Zile Digi Rcs Rds Vremea Constanta Horoscop azi Capricorn
APELARE RAPIDA