imobiliare iasi imobiliare iasi
Casa / Vila S+P+M – 240 mp , teren 2500 mp – Pacurari
ID oferta: 11899
320.000€ Vanzari
CATEGORIE: Case / Vile
  • 1205
  • Iasi
  • 4 dormitoare
  • 2 grup sanitar
  • 240 m2


     DE VANZARE : 320.000 euro – Vila se afla in Iasi zona Popas Pacurari foarte aproape de sosea (  aprox. 50 de m de Drumul European) , 242 mp – suprafata utila , teren in proprietate – 2430 mp .

Va propunem spre vanzare o vila in zona Popas Pacurari compusa din S+P+M construita in  anul 2018 , pe  o structura de zidarie portanta cu stalpi si grinzi din beton si pereti din caramida, tencuita si izolata cu polistiren de 10 cm la exterior si vopsea decorativa .

Tamplaria  interioara/exterioara este din pvc cu geam termopan, iar incalzirea se face printr-o  centrala termica pe gaz . Pardoselile sunt acoperite cu gresie,  parchet laminat , iar  scarile interioare sunt acoperite cu placi ceramice.

Vila are o  suprafata de 242 mp distribuita pe :

Subsol : camera tehnica /spalatorie , spatiu pentru sala fitness , crama / beci , spatiu pentru depozitare.
Parter:   hol , living cu dining , 2 bucatarii , 2 camere , 1 birou , 2 bai , 2 terase.
Mansarda : open space – spatiu hobby si depozitare.

Proprietatea este amplasata pe 2500 mp de teren si dispune de două deschideri : una la strada principala spre DN și una către un drum secundar. De asemenea vila este racordata la toate utilitatile si beneficiaza de amenajari exterioare si anume gradina, livada cu pomi fructiferi , terase , alei betonate , gard metalic cu poarta auto / pietonala, locuri de parcare , teren amenajat cu gazon.

      Datorita pozitionarii sale si a suprafetei generoase de teren (2500 mp) ce-l detine , imobilul este pretabil atat pentru locuit cat si pentru diverse activitati economice ce presupun o dezvoltare ulterioara : sediu firma, birouri , clinica medicala , gradinita , pensiune / restaurant , locuinte colective, etc. !

Pret : 320.000 euro

Tel. 0744 794 671inchiriere spatiu comercial copou creare website beton amprentat Constanta Panouri tip sandwich Bucuresti Incalzire in pardoseala panouri radiante infrarosu beton amprentat transport romania germania beton amprentat constanta ipertensione medico specialista Pavaj Beton amprentat medicina muncii bucuresti
realizare site web mobilier gradinita editura gunivas premium wordpress themes creare magazin online beton amprentat
beton amprentat
montaj tapet
traduceri iasi Epilare cu ceara Iasi
APELARE RAPIDA