imobiliare iasi imobiliare iasi
Casa / Vila – S+P+E – 350 mp , teren 2000 mp – Valea Lupului , P. Pacurari
                RETRAS !
                RETRAS !
ID oferta: 12856
350.000€ Vanzari
CATEGORIE: Case / Vile
  • 507
  • iasi
  • 6 dormitoare
  • 4 grup sanitar
  • 350 m2
  • RETRAS !


     DE VANZARE : 350.000 euro – Vila se afla in Iasi zona Popas Pacurari foarte aproape de sosea (  aprox. 600 de m de Drumul European ) , 350 mp – suprafata utila , teren in proprietate – 2000 mp .

Va propunem spre vanzare o vila in Valea Lupului , zona Popas Pacurari , compusa din S+P+E construita in anul 2001 , pe o structura de zidarie portanta cu stalpi si grinzi din beton si pereti din caramida, tencuita si izolata cu polistiren de 15 cm la exterior si vopsea decorativa .

Tamplaria interioara/exterioara este din al./pvc cu geam termopan, iar incalzirea se face printr-o centrala termica pe gaz . Pardoselile sunt acoperite cu gresie , parchet din lemn masiv , iar scarile interioare sunt placate cu marmura.

Vila are o suprafata de 350 mp distribuita pe :

Subsol : crama / beci , spatiu pentru depozitare.
Parter:  hol , living cu dining , bucatarie , 2 camere , 2 bai , camera tehnica , garaj , terasa.
Etaj : hol , camera de zi , 3 dormitoare , 2 bai , terasa .

Vila este racordata la toate utilitatile , se vinde partial mobilata si utilata  iar terenul pe care este amplasata are o suprafata totala de 2000 mp si este complet amenajat ( gazonul foarte bine intretinut – sistem de irigatie , un parc de flori , brazi , plante decorative , arbusti ornamentali , pomi fructiferi , si o gradina de legume ) , alei pavate si foisor cu gratar .

De asemenea casa beneficiaza si de amenajari exterioare si anume : bucatarie de vara (25 mp ) , terasa , loc de parcare betonat / garaj , gard din panouri metalice pe centura din beton / piatra , poarta pietonala  / auto prevazuta cu sistem de automatizare.

Datorita pozitionarii sale si a suprafetei generoase de teren ( 2000 mp ) ce-l detine acest imobilul este pretabil atat pentru locuit cat si pentru diverse activitati economice ce presupun o dezvoltare ulterioara : afterschool , gradinita , pensiune , locuinte colective , etc. !

Pret : 350.000 euro

E X C L U S I V I T A T E !!!

Tel.  0744 794 671APELARE RAPIDA
CONSTRUCCION Y REFORMA DE PISCINA MADRID Hormigon Pulido Zaragoza Hormigon Pulido Madrid Hormigon Pulido Toledo Contact Google Romania Phone number UK Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 5 de sarcina Saptamana 4 de sarcina Telefon contact EON telefon contact DIGI Deranjamente EON Cod postal Alba creare magazin online Contact eMag Digi Rcs Rds Horoscop azi Capricorn