imobiliare iasi imobiliare iasi
Casa / Vila – S+P+E – 350 mp , teren 2000 mp – Valea Lupului , P. Pacurari
ID oferta: 12856
350.000€ Vanzari
CATEGORIE: Case / Vile
  • 146
  • iasi
  • 6 dormitoare
  • 4 grup sanitar
  • 350 m2


     DE VANZARE : 350.000 euro – Vila se afla in Iasi zona Popas Pacurari foarte aproape de sosea (  aprox. 600 de m de Drumul European ) , 350 mp – suprafata utila , teren in proprietate – 2000 mp .

Va propunem spre vanzare o vila in Valea Lupului , zona Popas Pacurari , compusa din S+P+E construita in anul 2001 , pe o structura de zidarie portanta cu stalpi si grinzi din beton si pereti din caramida, tencuita si izolata cu polistiren de 15 cm la exterior si vopsea decorativa .

Tamplaria interioara/exterioara este din al./pvc cu geam termopan, iar incalzirea se face printr-o centrala termica pe gaz . Pardoselile sunt acoperite cu gresie , parchet din lemn masiv , iar scarile interioare sunt placate cu marmura.

Vila are o suprafata de 350 mp distribuita pe :

Subsol : crama / beci , spatiu pentru depozitare.
Parter:  hol , living cu dining , bucatarie , 2 camere , 2 bai , camera tehnica , garaj , terasa.
Etaj : hol , camera de zi , 3 dormitoare , 2 bai , terasa .

Vila este racordata la toate utilitatile , se vinde partial mobilata si utilata  iar terenul pe care este amplasata are o suprafata totala de 2000 mp si este complet amenajat ( gazonul foarte bine intretinut – sistem de irigatie , un parc de flori , brazi , plante decorative , arbusti ornamentali , pomi fructiferi , si o gradina de legume ) , alei pavate si foisor cu gratar .

De asemenea casa beneficiaza si de amenajari exterioare si anume : bucatarie de vara (25 mp ) , terasa , loc de parcare betonat / garaj , gard din panouri metalice pe centura din beton / piatra , poarta pietonala  / auto prevazuta cu sistem de automatizare.

Datorita pozitionarii sale si a suprafetei generoase de teren ( 2000 mp ) ce-l detine acest imobilul este pretabil atat pentru locuit cat si pentru diverse activitati economice ce presupun o dezvoltare ulterioara : afterschool , gradinita , pensiune , locuinte colective , etc. !

Pret : 350.000 euro

E X C L U S I V I T A T E !!!

Tel.  0744 794 671creare website CONSTRUCCION Y REFORMA DE PISCINA MADRID Hormigon Pulido Zaragoza Hormigon Pulido Madrid Hormigon Pulido Toledo Hormigon Impreso Contact Google Romania Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 5 de sarcina Saptamana 4 de sarcina Telefon contact EON telefon contact DIGI realizare site web creare magazin online beton amprentat Buzau
beton amprentat Craiova
beton amprentat Ilfov
traduceri iasi Contact eMag Oglinda magica Iasi
APELARE RAPIDA