imobiliare iasi imobiliare iasi
Casa / Vila – D+P+M – 280 mp , 740 mp teren – Sorogari , Aroneanu
ID oferta: 12900
299.000€ Vanzari
CATEGORIE: Case / Vile
  • 877
  • iasi
  • 5 dormitoare
  • 2 grup sanitar
  • 280 m2


 DE VANZARE : 299.000 euro – Casa / Vila in Sorogari , Aroneanu  ( situata la 1,2 km de Lacul Aroneanu ) – 284 mp suprafata utila , teren in proprietate – 740 mp , construita in anul 2010.

Va propunem spre vanzare o vila in Sorogari compusa din D+P+M finalizata in anul 2010 pe o structura de zidarie portanta cu fundatie din piatra / beton si pereti din caramida si mansarda din grinzi de lemn ( iz. – vata b. de 20 cm ) , tencuita si izolata cu polistiren de 15 cm la exterior si tencuiala decorativa.

Tamplaria exterioara / interioara este din aluminiu / pvc cu geam termopan. Pardoselile sunt acoperite cu placi ceramice / parchet, iar  scarile interioare sunt acoperite cu gresie. Incalzirea se face printr-o centrala termica cu gazeificare pe lemne.

Vila are o  suprafata  de 284 mp distribuita pe :

Demisol :  garaj , beci /crama.
Parter : hol , camera de zi , 2 dormitoare , bucatarie , baie .
Mansarda :  hol , 2 dormitoare , baie si pod amenajat ( 1 camera ) , balcon .

Imobilul este racordat la utilitati ( curent electric – Eon , apa – Apavital , Gaz – la limita proprietatii ) , iar suprafata de teren pe care este amplasat este de 740 mp .De asemenea proprietatea beneficiaza si de amenajari exterioare si anume gradina cu pomi fructiferi , terasa / foisor acoperit , beci din piatra naturala , alei betonate. Pentru cei interesati se mai poate achizitiona , separat pana la 1000 mp de teren .

Imobilul este liber ,  fiind disponibil imediat !

Pret : 299.000 euro

E X C L U S I V I T A T E !!!

Tel. 0744 794 671 .APELARE RAPIDA

Our partners

Chicken Recipes Nutrition facts for Meat Australia Postal codes Zip Code Look Up Current time in Spain Deranjamente DIGI Reclamatii magazine online Mesaje de la multi ani Avarii si deranjamente energie electrica si gaze Relatii clienti Emag Contact Google Romania Phone number UK NYC Hospitals Current Time USA Telefon ING Bank Saptamana 5 de sarcina telefon contact DIGI Deranjamente EON Cod postal Alba Contact eMag Digi Rcs Rds Canada Postcode Lookup Horoscop azi Capricorn