imobiliare iasi imobiliare iasi
Casa / Vila de lux – 500 mp – 1800 mp teren – Bucium
ID oferta: 13315
620.000€ Vanzari
CATEGORIE: Case / Vile
  • 294
  • Iasi
  • 5 dormitoare
  • 3 grup sanitar
  • 500 m2


DE VANZARE : 620.000 euro – Vila de lux in Bucium – pozitie deosebita / proiect exclusivist , 500 mp – suprafata utila , teren in proprietate – 1800 mp .

Va propunem spre vanzare o vila in Bucium compusa din D+P+E , finalizata in anul 2002 ( precizam ca imobilul a fost construit dupa un parcurs de 2 ani , la care au participat arhitecti si constructori de renume ai Iasului ) pe o structura mixta cu stalpi si grinzi din beton si pereti din caramida , tencuita si izolata cu polistiren la exterior , mobilata si utilata ( mobilier / electrocasnice – High Class).

Imobilul ce detine o suprafata generoasa se distinge prin designul contemporan si acuratetea executiei. Finisajele interioare sunt din lemn masiv de stejar ( placari pereti / grinzi , scari/ usi int. ) iar tamplaria exterioara din lemn stratificat cu geam termopan . Pardoselile sunt acoperite cu gresie , parchet din lemn stratificat , iar scarile interioare sunt placate cu trepte din lemn masiv de stejar , incalzirea se realizeaza prin 2 centrale termice pe gaz si alta de rezerva pe lemne . De asemenea imobilul este prevazut cu sistem climatizare ( AC – parter / etaj) , semineu  (placat cu travertine ) amplasat in zona de living si cea de dining  , video interfon , sistem de securitate – alarma cu monitorizare , sistem de supraveghere video , automatizare poarta , alei / terase amenajate ( placate cu piatra si travertine ) , spatii verzi , gradina , terasa functionala .

Vila are o suprafata de 500 mp distribuita pe :

Demisol – 2 garaje , hol , crama , beci , debara , magazie , spalatorie/baie , camera tehnica – centrale ;
Parter – hol , dressing , living cu dining , bucatarie / loc de servit , baie , terasa ;
Etaj – hol, 3 dormitoare , baie si 1 dormitor matrimonial (cu baie proprie si dressing) , balcon ;
Mansarda – openspace (neamenajat) – avand in vedere ca este turnata placa de beton peste etaj se mai pot amenaja 100 mp utili , obtinandu-se astfel o suprafata totala de 600 mp ;

Detalii Tehnice :
Alimentare cu energie electrica 380 V, gaze , apa potabila , canalizare :

– generator pe combustibil lichid ( pt. situatii de avarii / intreruperi – energie electrica )

– stabilizator de tensiune trifazat ( pt. fluctuatii de energie eletrica )

– incalzirea se face prin 2 centrale termice pe gaz – Vaillant

– centrala pe lemne cu aceleasi circuite – solutie de rezerva

– alimentare cu apa potabila de la ApaVital

– statie de dedurizare si filtrare a apei

– back-up – rezervor cu pompa dedicata

– bransat la reteua de canalizare ApaVital

De asemenea proprietatea beneficiaza si de amenajari exterioare si anume este imprejmuita cu gard din lemn / piatra pe centura din beton , poarta pietonala / auto prevazuta cu sistem de automatizare , 2 locuri de parcare betonate , foisor din lemn , cuptor si gratar din caramida ( model deosebit – conectat la energie electrica si apa ) , terasa acoperita – dotata cu mobilier din fier forjat.

Gradina, un adevarat parc, este decorata cu diverse conifere , brazi argintii , plante si arbori ornamentali , o alee superba de trandafiri , pomi fructiferi si este prevazuta cu un sistem de iluminare nocturna.

Imobilul se deosebeste prin calitatea finisajelor si amenajarilor , este inconjurat de vecini deosebiti, si ofera totodata un spatiu de relaxare si o intimitate deosebita. Totodata beneficiaza de acces facil in orice anotimp deoarece se gaseste in vecinatatea bulevardului principal ( sos. Bucium ) si in apropierea mijloacelor de transport in comun , cu acces facil spre toate zonele din Iasi .

Datorita pozitionarii sale si a suprafetei generoase utile ( 500 mp ) , respectiv teren (1800 mp) ce-l detine, imobilul este pretabil atat pentru locuit cat si pentru diverse activitati economice ce presupun o dezvoltare ulterioara : sediu / resedinta / casa de protocol – firma, cabinete medicale , clinica medicala paleativa , gradinita / afterschool , pensiune / restaurant , etc.!

Pretul solicitat pentru aceasta superba proprietate este de 620.000 euro.

E X C L U S I V I T A T E !!!

Sunati acum pentru a programa o vizionare sau accesati arpaimobiliare . ro pt. mai multe detalii !!!

Tel. 0744 794 671APELARE RAPIDA

Our partners

Chicken Recipes Nutrition facts for Meat Australia Postal codes Zip Code Look Up Current time in Spain Deranjamente DIGI Reclamatii magazine online Mesaje de la multi ani Avarii si deranjamente energie electrica si gaze Relatii clienti Emag Contact Google Romania Phone number UK NYC Hospitals Current Time USA Telefon ING Bank Saptamana 5 de sarcina telefon contact DIGI Deranjamente EON Cod postal Alba Contact eMag Digi Rcs Rds Canada Postcode Lookup Horoscop azi Capricorn