imobiliare iasi imobiliare iasi
Casa / Vila de lux – 500 mp , teren 1800 mp – Bucium
ID oferta: 12217
695.000€ Vanzari
CATEGORIE: Case / Vile
  • 2559
  • iasi
  • 5 dormitoare
  • 4 grup sanitar
  • 500 m2


  DE VANZARE : 695.000 euro – Vila de lux in Bucium – pozitie deosebita / proiect exclusivist , 500 mp – suprafata utila , teren in proprietate – 1800 mp .

Va propunem spre vanzare o vila in Bucium compusa din D+P+E , finalizata in anul 2002 ( precizam ca imobilul a fost construit dupa un parcurs de 2 ani , la care au participat arhitecti si constructori de renume ai Iasului ) pe o structura mixta cu stalpi si grinzi din beton si pereti din caramida , tencuita si izolata cu polistiren la exterior , mobilata si utilata ( mobilier / electrocasnice – High Class).

   Imobilul ce detine o suprafata generoasa se distinge prin designul contemporan si acuratetea executiei. Finisajele interioare sunt din lemn masiv de stejar ( placari pereti / grinzi , scari/ usi int. ) iar tamplaria exterioara din lemn stratificat cu geam termopan . Pardoselile sunt acoperite cu gresie , parchet din lemn stratificat , iar scarile interioare sunt placate cu trepte din lemn masiv de stejar , incalzirea se realizeaza prin 2 centrale termice pe gaz si alta de rezerva pe lemne . De asemenea imobilul este prevazut cu sistem climatizare ( AC – parter / etaj) , semineu in living , video interfon , sistem de securitate – alarma cu monitorizare , sistem de supraveghere video , automatizare poarta , alei / terase amenajate ( placate cu piatra si travertine ) , spatii verzi , gradina , terasa functionala .

Vila are o suprafata de 500 mp distribuita pe :

Demisol – 2 garaje , hol , crama , beci , debara , magazie , spalatorie/baie , camera tehnica – centrale ;
Parter – hol , dressing , living cu dining , bucatarie / loc de servit , baie , terasa ;
Etaj – hol, 3 dormitoare , baie si 1 dormitor matrimonial (cu baie proprie si dressing) , balcon ;
Mansarda – openspace (neamenajat) – avand in vedere ca este turnata placa de beton peste etaj se mai pot amenaja 100 mp utili , obtinanduse astfel o suprafata totala de 600 mp ;

Detalii Tehnice :
Alimentare cu energie electrica 380 V, gaze , apa potabila , canalizare :

– generator pe combustibil lichid ( pt. situatii de avarii / intreruperi – energie electrica )

– stabilizator de tensiune trifazat ( pt. fluctuatii de energie eletrica )

incalzirea se face prin 2 centrale termice pe gaz – Vaillant

– centrala pe lemne cu aceleasi circuite – solutie de rezerva

alimentare cu apa potabila de la ApaVital

– statie de dedurizare si filtrare a apei

– back-up – rezervor cu pompa dedicata

– bransat la reteua de canalizare ApaVital

De asemenea proprietatea beneficiaza si de amenajari exterioare si anume este imprejmuita cu gard din lemn / piatra pe centura din beton , poarta pietonala  / auto prevazuta cu sistem de automatizare , 2 locuri de parcare betonate , foisor din lemn , cuptor si gratar din caramida  ( model deosebit – conectat la energie electrica si apa ) , terasa acoperita – dotata cu mobilier din fier forjat.

Gradina, un adevarat parc, este decorata cu diverse conifere , brazi argintii , plante si arbori ornamentali , o alee superba de trandafiri , pomi fructiferi si este prevazuta cu un sistem de iluminare nocturna.

Imobilul se deosebeste prin calitatea finisajelor si amenajarilor , este inconjurat de vecini deosebiti, si ofera totodata un spatiu de relaxare si o intimitate deosebita. Totodata beneficiaza de acces facil in orice anotimp deoarece se gaseste in vecinatatea bulevardului principal ( sos. Bucium ) si in apropierea mijloacelor de transport in comun , cu acces facil spre toate zonele din Iasi .

  Datorita pozitionarii sale si a suprafetei generoase utile ( 500 mp ) , respectiv teren (1800 mp) ce-l detine, imobilul este pretabil atat pentru locuit cat si pentru diverse activitati economice ce presupun o dezvoltare ulterioara : sediu / resedinta / casa de protocol – firma, cabinete medicale , clinica medicala paleativa , gradinita  / afterschool , pensiune / restaurant , etc.!

Pretul solicitat pentru aceasta superba proprietate este de 695.000 euro.

E X C L U S I V I T A T E !!!

Tel. 0744 794 671APELARE RAPIDA
CONSTRUCCION Y REFORMA DE PISCINA MADRID Hormigon Pulido Zaragoza Hormigon Pulido Madrid Hormigon Pulido Toledo Contact Google Romania Phone number UK Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 5 de sarcina Saptamana 4 de sarcina Telefon contact EON telefon contact DIGI Deranjamente EON Cod postal Alba creare magazin online Contact eMag Digi Rcs Rds Horoscop azi Capricorn