imobiliare iasi imobiliare iasi
Casa / Vila – 300 mp , teren 750 mp – Bucium
ID oferta: 12099
299.000€ Vanzari
CATEGORIE: Case / Vile
  • 857
  • Iasi
  • 5 dormitoare
  • 3 grup sanitar
  • 300 m2


   DE VANZARE : 299.000 euro – Vila in Bucium –  Plopii fara Sot , 300 mp – suprafata utila , teren in proprietate – 750 mp.

Va propunem spre vanzare o vila in Bucium compusa din P+E +M , construita in anul 2007 pe o structura de zidarie portanta cu stalpi si grinzi din beton si pereti din caramida , tencuita si izolata cu polistiren la exterior ( inclusiv acoperiul este izolat cu vata minerala ) , complet mobilata si utilata.

Tamplaria interioara este din lemn masiv , iar tamplaria exterioara din pvc cu geam termopan prevazuta cu rulouri exterioare . Pardoselile sunt acoperite cu gresie / parchet , incalzirea se face prin doua centrale pe gaz. De asemenea imobilul este prevazut cu statie dedurizare apa , automatizare poarta garaj , poarta pietonala / auto prevazuta cu sistem de automatizare , interfon , sistem supraveghere video , sistem de alarma.

Vila are o suprafata de 300 mp distribuita pe :

Parter :  hol , living / dining , bucatarie , baie, cam. tehnica , beci /garaj , terasa .
Etaj :  hol , 3 dormitoare , 2 bai , 1 balcon , 1 terasa inchisa.
Mansarda:  hol , 2 camere , 1 baie , 1 balcon.

Imobilul se deosebeste prin calitatea finisajelor si amenajarilor  si este inconjurat de vecini deosebiti , fiind racordat la toate utilitatile. De asemenea proprietatea beneficiaza si de amenajari exterioare si anume este imprejmuita cu gard din lemn pe centura din beton , 2 locuri de parcare betonate , alei pavate , gazon , pomi fructiferi , plante si arbusti ornamentali , foisor din lemn , gratar din caramida , terasa.

Pretul solicitat pentru aceasta  proprietate este de  299.000  euro.

Tel. 0744 794 671

 inchiriere spatiu comercial copou creare website | Cabina foto Iasi | Beton imprime Paris beton amprentat Constanta Incalzire in pardoseala panouri radiante infrarosu beton amprentat transport romania germania beton amprentat constanta ipertensione medico specialista Pavaj Beton amprentat medicina muncii bucuresti
realizare site web creare magazin online beton amprentat
beton amprentat
montaj tapet
traduceri iasi Epilare cu ceara Iasi
APELARE RAPIDA