imobiliare iasi imobiliare iasi
Casa / Vila – 200 mp , teren 400 mp – C. Aviatiei , Tatarasi
                RETRAS !
                RETRAS !
ID oferta: 12606
369.000€ Vanzari
CATEGORIE: Case / Vile
  • 1318
  • Iasi
  • 5 dormitoare
  • 2 grup sanitar
  • 200 m2
  • RETRAS !


 DE VANZARE : 369.000 euro – Vila in Tatarasi – Cartierul Aviatiei – 200 mp – suprafata utila , teren in proprietate – 380 mp.

Va propunem spre vanzare o vila compusa din P+M , construita in anul 2005 pe o structura cu stalpi si grinzi din beton si pereti din bca , tencuita la exterior , partial mobilata si utilata.

Tamplaria interioara este din lemn masiv , iar tamplaria exterioara din pvc cu geam termopan . Pardoselile sunt acoperite cu gresie / parchet , incalzirea se face printr-o centrala termica pe gaz .

Vila are o suprafata de 200 mp distribuita pe :

Parter :  hol , living , camera , bucatarie , baie , camera , cam. tehnica , garaj , terasa .
Mansarda (etaj ) :  hol , 4 dormitoare , 1 baie , 1 terasa tip logie.

Imobilul este racordat la toate utilitatile si dispune la demisol de un beci din piatra naturala .De asemenea proprietatea beneficiaza si de amenajari exterioare si anume este imprejmuita cu gard din fier forjat pe centura din beton , loc de parcare betonat , alei pavate , gazon , pomi si plante ornamentale , terasa , gratar si magazie exterioara.

Pret : 369.000 euro

E X C L U S I V I T A T E !!!

Tel. 0744 794 671 .APELARE RAPIDA

Our partners

Chicken Recipes Nutrition facts for Meat Australia Postal codes Zip Code Look Up Current time in Spain Deranjamente DIGI Reclamatii magazine online Mesaje de la multi ani Avarii si deranjamente energie electrica si gaze Relatii clienti Emag Contact Google Romania Phone number UK NYC Hospitals Current Time USA Telefon ING Bank Saptamana 5 de sarcina telefon contact DIGI Deranjamente EON Cod postal Alba Contact eMag Digi Rcs Rds Canada Postcode Lookup Horoscop azi Capricorn