imobiliare iasi imobiliare iasi
Casa / Vila – 200 mp , teren 1000 mp – Bucium
ID oferta: 11916
279.000€ Vanzari
CATEGORIE: Case / Vile
  • 2656
  • Iasi
  • 3 dormitoare
  • 3 grup sanitar
  • 200 m2


DE VANZARE : 279.000 euro – Vila de lux in Bucium – zona Plopii fara Sot , proiect exclusivist , 200 mp – suprafata utila , teren in proprietate – 1060 mp.

Va propunem spre vanzare o vila in Bucium compusa din P+E, construita in  anul 2016 pe o structura de zidarie portanta cu stalpi si grinzi din beton si pereti din caramida, tencuita si izolata cu vata bazaltica la exterior , mobilata si utilata ( mobilier / electrocasnice – High Class).

Tamplaria interioara este din lemn stratificat antichizat, iar tamplaria exterioara din PVC cu geam tripan , incalzirea se face printr-o centrala termica pe gaz ( parterul este dotat cu incalzire in pardoseala si semineu ). Pardoselile sunt acoperite cu gresie,  parchet laminat , iar scarile interioare sunt placate cu lemn. De asemenea imobilul dispune de 2 intrari separate , este prevazut cu garaj deschis , 5 locuri de parcare , spatii verzi , gradina , alei pavate , gard din piatra / metalic cu poarta pietonala / auto prevazuta cu sistem de automatizare.

Vila are o  suprafata de 200 mp distribuita pe :

Parter: hol , living cu dining , bucatarie , birou , 2 dormitoare cu 2 bai , 2 terase.
Etaj: living , dormitor matrimonial , baie , camera tehnica .

Vila este racordata la toate utilitatile , se vinde complet mobilata si utilata  iar terenul pe care este amplasata are o suprafata totala de 1060 mp si este complet amenajat cu gazon, brazi , pomi fructiferi , gradina de flori si multe alte plante decorative.

Imobilul se deosebeste prin  calitatea finisajelor si amenajarilor fiind inconjurat de vecini deosebiti oferind totodata un spatiu de relaxare si o intimitate deosebita intr-un cadru superb.

Pretul solicitat pentru aceasta superba proprietate este de  279.000  euro.

Tel. 0744 794 671creare website Beton imprime Paris beton amprentat Constanta Achizitie echipamente telecomunicatii radio Béton Imprimé CONSTRUCCION Y REFORMA DE PISCINA MADRID Hormigon Pulido Zaragoza Hormigon Pulido Madrid Hormigon Pulido Toledo terapia vampir iasi hormigon impreso alicante caviar Dubai realizare site web creare magazin online beton amprentat
beton amprentat
beton amprentat
traduceri iasi Epilare cu ceara Iasi
APELARE RAPIDA