imobiliare iasi imobiliare iasi
Apartament 3 camere – 90 mp – Centru Civic
ID oferta: 12534
199.000€ Vanzari
CATEGORIE: Apartamente
  • 209
  • Iasi
  • 3 dormitoare
  • 1 grup sanitar
  • 90 m2


DE VANZARE : 199.000 euro – Apartament decomandat 3 camere – 90 mp ( Ultracentral – Centru Civic in zona Palas ).

Intr-un bloc de locuinte  va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere cu o suprafata utila de 90 mp spatios , decomandat si functional. Apartamentul este renovat complet si se vinde cu bucataria mobilata si utilata.

Apartamentul cu 3 camere ( camera de zi – bucatarie openspace , 2 dormitoare , baie , 2 balcoane inchise – tip terase  , dressing ) este situat la un etaj intermediar inferior , si se afla in Iasi in Centru Civic – Bd. Anastasie Panu in zona Judecatoriei ( la cateva minute de Palas Mall , Targu Cucu , Bd. Independentei , Bd. Stefan cel Mare ) intr-un bloc pe cadre fara risc seismic construit in anul 1988. Imobilul are o compartimentare avantajoasa , iar la interior ( renovat si amenajat complet ) prezinta urmatoarele imbunatatiri : gresie , faianta , parchet laminat , tamplarie din pvc cu geam termopan , si centrala termica proprie.

Blocul este la bulevardul principal , apartamentul se gaseste in apropierea mijloacelor de transport in comun, cu acces facil spre toate zonele din Iasi , scara este dotata cu lift si interfon . Avand in vedere ca este situat la un et. inf. se preteaza si pentru diverse activitati  comerciale  ( sediu societate comerciala , birouri , servicii de consultanta juridica , birou contabilitate , etc. Este pretabil atat pentru locuit sau ca o investiție pentru inchiriat.

Pret : 199.000 euro.

Apartamentul este liber , fiind disponibil imediat !!!

E X C L U S I V I T A T E !!!

Tel. 0744 794 671.creare website Beton imprime Paris beton amprentat Constanta Achizitie echipamente telecomunicatii radio Béton Imprimé CONSTRUCCION Y REFORMA DE PISCINA MADRID Hormigon Pulido Zaragoza Hormigon Pulido Madrid Hormigon Pulido Toledo terapia vampir iasi hormigon impreso alicante caviar Dubai realizare site web creare magazin online beton amprentat
beton amprentat
beton amprentat
traduceri iasi Epilare cu ceara Iasi
APELARE RAPIDA