imobiliare iasi imobiliare iasi
Apartament 2 camere – 61 mp – Independentei – Centru
                VANDUT !
                VANDUT !
ID oferta: 11720
85.500€ Vanzari
CATEGORIE: Apartamente
  • 46
  • Centru|Independentei
  • 2 dormitoare
  • 1 grup sanitar
  • 61 m2
  • VANDUT !


  DE VANZARE : 85.500 euro -€“ Apartament  2 camere – 61 mp / boxa – 10 mp – situat central in zona bulevardului Independentei .

Va propunem spre vanzare  un apartament cu 2 camere  renovat  recent  cu o suprafata utila de  61 mp  spatios  si functional , incluzand finisaje calitative  situat in centru  intr-un bloc de P+1 ( construit in 1950 – renovat complet atat la interior cat si la exterior ) . Imobilul  prezinta urmatoarele imbunatatiri: gresie, faianta, parchet laminat,  tamplarie din PVC cu geam termopan , centrala termica.
Blocul  este la  bulevard  , apartamentul  se gaseste  in apropierea mijloacelor de transport in comun, a institutiilor de invatamant si aproape de  orice punct de interes din Iasi  cu acces facil spre toate zonele . De asemenea imobilul detine  o boxa de 10 mp , un loc de parcare si un garaj metalic in curtea interioara.    Apartamentul se vinde mobilat si utilat .

Datorita pozitionarii sale la parter / bulevard  apartamentul este pretabil atat pentru locuit cat si pentru a fi transformat in spatiu comercial pentru diverse activitati economice : sediu societate comerciala, birouri , cabinet medical ,coafor ,magazin , servicii de consultanta juridica ,  birou contabilitate , etc.

Pret :  85.500 euro.

E X C L U S I V I T A T E !!!

Tel. 0744 794 671.OFERTE IMOBILIARE CARE PUTEA PREZENTA INTERES

Pentru moment nu sunt oferte propuse
medicina muncii bucuresti
realizare site web case din lemn mobilier gradinita editura gunivas premium wordpress themes creare magazin online promovare site creare site web beton amprentat
beton amprentat
creare portal imobiliar creare portal stiri montaj tapet
traduceri iasi Epilare cu ceara Iasi
APELARE RAPIDA